• سه شنبه ۱۸ تیر ماه، ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۰
  • دسته بندی : اقتصادي
  • کد خبر : 984-1784-5
  • خبرنگار : 11
  • منبع خبر : ----

300 کیلوگرم فرآورده‌ خام دامی در شهرستان لردگان از چرخه مصرف خارج شد

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان لردگان گفت: پس از انجام بازرسی و کنترل بهداشتی واحدهای قصابی در شهرستان لردگان، حدود 300 کیلوگرم گوشت قرمز و آلایش‌های خوراکی دامی (دل، جگر و قلوه) غیر بهداشتی ضبط شد.
به گزارش ایسنا – منطقه چهارمحال و بختیاری – به نقل از روابط‌عمومی اداره کل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری، بیژن حسین‌پور، با اعلام این خبر، اظهار کرد: اکیپ‌های بازرسی بهداشتی این شبکه بر واحدهای تولید، عرضه و بر چرخه توزیع فرآورده‌های خام دامی نظارت شبانه‌روزی دارند.
وی افزود: فرآورده‌های خام دامی عرضه شده در تمامی مراکز توزیع مجاز، دارای برچسب مشخصات دامپزشکی و مهر و لوگوی دامپزشکی است که مصرف‌کنندگان این محصولات باید به سالم بودن این برچسب و مشخصات درج شده روی آن دقت کنند.
وی بیان کرد: گوشت قرمز و آلایش خوراکی دامی (دل، جگر و قلوه) باید پس از ذبح دام در کشتارگاه مجاز و تحت نظارت دامپزشکی به مدت حداقل 24 تا 48 ساعت در دمای یخچال (صفر تا چهار درجه سانتی‌گراد) نگهداری شود تا تغییرات لازم به واسطه ادامه روند فعالیت سلولی در لاشه رخ داده و محیط لاشه شرایط اسیدی پیدا کند.
حسین‌پور ادامه داد: اسیدی شدن بافت گوشت قرمز سبب تردتر شدن گوشت شده و از طرفی اگر عوامل بیماری‌زایی مانند ویروس عامل بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو وجود داشته باشد را غیرفعال و موجب سالم‌سازی گوشت قرمز خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: مصرف‌کنندگان این نوع محصولات غذایی در سطح شهرستان لردگان، می‌توانند هرگونه موارد غیر بهداشتی را به شماره تلفن 34442566 گزارش دهند.
 

انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: