• یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ماه، ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۴
  • دسته بندی : اجتماعي
  • کد خبر : 972-12414-5
  • خبرنگار : 11
  • منبع خبر : خبرگزاری ایسنا

آغاز طرح نظارتی ضیافت در چهارمحال و بختیاری

مدیرکل تعزیرات حکومتی چهارمحال و بختیاری گفت: از روز گذشته طرح ضیافت در استان آغاز شد و تا پایان ماه رمضان ادامه می‌یابد .

به گزارش ایسنا – منطقه چهارمحال و بختیاری – محمدرضا عمرون 23 اردیبهشت‌ماه در کمیسیون تنظیم بازار استان، اظهار کرد: بازرسی‌های مشترک از واحدهای صنفی استان در این ایام صورت می‌گیرد .

وی افزود: قیمت‌گذاری برای برخی از اقلام پر مصرف در این ماه هم سو با سیاست‌های کشور مشخص می‌شوند .

در ادامه سعید جعفریان با اشاره به توزیع 350 تن گوشت مرغ منجمد در قالب طرح ضیافت در استان، گفت: از این میزان 200 تن مرغ منجمد ذخیره‌سازی و 150 تن دیگر آماده ذخیره‌سازی است، همچنین 40 تن گوشت گوساله منجمد و 30 تن تخم‌مرغ از کالاهای ذخیره‌سازی شده برای این ماه است که قرار شد گوشت گرم وارداتی هر هفته چهار تن توزیع شود .

 

در ادامه مدیرکل دامپزشکی استان تاکید کرد: ماهانه به طور متوسط 134 هزارتن گوشت مرغ از کشتارگاه‌های طیور استان استحصال و وارد بازار مصرف می‌شود، همچنین بیش از 300 تن مرغ گرم و 105 تن مرغ منجمد از استان‌های اصفهان، لرستان، گیلان و مازنداران وارد استان می‌شود .

نجاتی با اشاره به اینکه ظرفیت تولید مرغ در مرغداری‌های سطح استان وجود دارد، تصریح کرد: متاسفانه مرغ مصرفی شهرستان لردگان از آباده فارس تامین می‌شود که در صورت کاهش قیمت، قطعا مرغداری‌ها به سمت خرید مرغ از داخل استان سوق داده می‌شوند .

وی تاکید کرد: ماهیانه 622 راس گاو و گوساله و 11 هزار و 825 راس گوسفند و بز در کشتارگاه‌های تحت نظر اداره کل دامپزشکی استان روانه بازار مصرف استان می‌شود .

در ادامه مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان گفت: برای ماه رمضان 370 تن برنج 1121، سیلا و هومالی و 347 تن شکر با قیمت مصوب تعیین شده سهمیه مشخص شده برای استان است.


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: