• یکشنبه ۱۷ دی ماه، ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۴
  • دسته بندی : اجتماعي
  • کد خبر : 9610-8014-5
  • خبرنگار : 70
  • منبع خبر : خبرگزاری ایسنا

بیش از هفت تن پودر ماهی آلوده در چهارمحال و بختیاری کشف و معدوم‌سازی شد

مدیرکل دامپزشکی استان چهارمحال و بختیاری از کشف و معدوم‌سازی مقدار 7 تن و 400 کیلوگرم پودر ماهی آلوده به باکتری سالمونلا در شهرستان بن خبر داد.
عبدالمحمد نجاتی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا – منطقه چهارمحال و بختیاری – با اعلام این خبر، اظهار کرد: این محموله توسط یکی از گاوداری‌ها به طور غیر مجاز، بدون هویت (نشان تولید کننده و تاریخ تولید و انقضاء) و بدون اخذ مجوزهای بهداشتی دامپزشکی وارد استان شده بود.
وی افزود: دامپزشکی استان پس از اخذ نمونه‌های لازم و نتیجه آزمایش مبنی بر مثبت بودن محموله پودر ماهی به باکتری سالمونلا، محموله را ضبط و معدوم‌سازی بهداشتی کردند.
نجاتی گفت: سالمونلا نوعی باکتری است که می‌تواند در روده حیوان و انسان زندگی کند و زمینه مسمومیت را به وجود آورد.
مدیرکل دامپزشکی استان دل درد، گرفتگی عضلات شکمی، اسهال  و تب را از علایم آشکار آلودگی به باکتری سالمونلا برشمرد و ادامه داد: معمولا 12 تا 72 ساعت پس از ورود باکتری به بدن علایم ظاهر می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: طی 9 ماهه امسال بیش از 37 تن فراورده خام دامی غیرقابل مصرف در استان کشف و معدوم‌سازی شد.

انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: