• سه شنبه ۱۲ دی ماه، ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۳
  • دسته بندی : اقتصادي
  • کد خبر : 9610-2184-5
  • خبرنگار : 76
  • منبع خبر : خبرگزاری ایسنا

مصرف سالانه 100 هزار تن گندم در چهارمحال و بختیاری

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی چهارمحال و بختیاری مصرف سالانه گندم در استان را 100 هزار تن اعلام و گفت: این میزان گندم در 9 کارخانه استان به آرد تبدیل و وارد چرخه مصرف می‌شود.
به گزارش ایسنا – منطقه چهارمحال و بختیاری- کیقباد قنبری 12 دی‌ماه در شورای آرد و نان چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: حرکت به سمت صنعتی‌سازی و استانداردسازی تولید نان در استان امری ضروری است.
قنبری مصرف سالانه گندم در چهارمحال و بختیاری را 100 هزار تن اعلام و تصریح کرد: این میزان گندم در 9 کارخانه استان به آرد تبدیل و وارد چرخه مصرف می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: گندم این استان نسبت به دیگر استان‌ها گلوتن پائینی دارد و برای رفع این ضعف و نبود کیفیت لازم همواره گندم از دیگر استان‌ها  همچون گلستان، فارس و خوزستان برای مخلوط کردن با گندم‌های برداشت شده استان، خریداری می‌شود.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان افزود: امسال 67 هزار و 46 تن از گندم تولیدی استان توسط اتحادیه‌ها و تعاونی‌های روستایی استان به ارزش 87 میلیارد  و 200 تومان خریداری شد.
وی خاطرنشان کرد: در چهارمحال و بختیاری 9 کارخانه آرد فعال در چهار شهرستان شهرکرد، فارسان، بروجن و کوهرنگ وجود دارد.
قنبری اظهار کرد: سرانه مصرف آرد در استان به ازای هر نفر در عشایر 12 کیلوگرم،  روستا 9 کیلوگرم و در شهر 7.5 کیلوگرم است و این نیز حاکی از این است که قوت غالب عشایر و روستاییان استان نان است.
مدیرعامل شرکت غله و بازرگانی استان خاطرنشان کرد: این شرکت در راستای افزایش کیفیت آرد و نان استان برنامه‌های متعددی از جمله اختلاط گندم استان با انواع گندم‌های با کیفیت مانندگندم با گلوتن بالا، آموزش متصدیان واحدهای نانوایی با همکاری سازمان فنی‌وحرفه‌ای و اختصاص تسهیلات بهسازی واحدهای نانوایی دارد.

انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: