• سه شنبه ۱۲ دی ماه، ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۷
  • دسته بندی : اقتصادي
  • کد خبر : 9610-1884-5
  • خبرنگار : 76
  • منبع خبر : خبرگزاری ایسنا

استاندار تاکید کرد:

ضرورت تشدید نظارت بر نانوایی‌های چهارمحال و بختیاری

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: برای تولید نان با کیفیت بایستی واحدهایی که وظیفه تولید آرد و نان را به عهده دارند استانداردهای فنی و بهداشتی مربوطه را رعایت کنند و این امر مستلزم نظارت مستمر بر فعالیت این واحدها می‌باشد.
به گزارش ایسنا- منطقه چهارمحال و بختیاری – اقبال عباسی 12 دی‌ماه در شورای آرد و نان چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: وضعیت کیفیت نان تولیدی استان براساس معیارهای قانونی و علمی باید آنالیز و در شورای آرد و نان استان ارائه شود.
وی افزود: برای تولید نان با کیفیت بایستی واحدهایی که وظیفه تولید آرد و نان را به عهده دارند استانداردهای فنی و بهداشتی مربوطه را رعایت کنند و این امر مستلزم نظارت مستمر بر فعالیت این واحدها است.
عباسی خاطرنشان کرد: هر هفته باید نظارت از کارخانجات آرد استان با نمونه‌برداری از گندم و آرد تولید شده توسط اکیپ بازرسی متشکل از دستگاه‌های مرتبط صورت پذیرد.
استاندار با اشاره به اهمیت آموزش خبازان به منظور ارتقای کیفیت نان، تصریح کرد: آموزش اختصاصاً توسط اتحادیه نانوایان و با همکاری سازمان فنی و حرفه‌ای پیگیری شود و پروانه کسب فعالیت  بابستی تنها به افرادی که گواهی مهارت در این زمینه را دارند اعطا شود.
وی بابیان اینکه با متخلفان در این حوزه به صورت جدی برخورد می‌شود، گفت: برخی از نانوایان بر اساس تفکر خود ممکن است از افزودنی‌های غیر مجاز در فرآیند تخمیر نان استفاده کنند در حالی که این تخلف بوده و برابر مقررات آن نانوایی پلمپ خواهد شد.
عباسی اظهار کرد: توسعه نانوایی‌های آزادپز در سطح استان برای دسترسی بیشتر و بهتر مردم به نان، حائز اهمیت است.
استاندار خاطرنشان کرد: سقف قیمت نان در آزادپزهای استان نیز مطابق قیمت نان در استان‌های همجوار تعیین شود.

انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: