• دوشنبه ۲۱ اسفند ماه، ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۸
  • دسته بندی : اقتصادي
  • کد خبر : 9612-2984-5
  • منبع خبر : خبرگزاری ایسنا
  • چاپ

طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی بر فرآورده‌های خام دامی در چهارمحال و بختیاری

مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: نظارت‌ بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی در ایام نوروز تشدید می‌شود و 18 اکیپ کارشناسی کار نظارت بر بهداشت و سلامت فرآورده‌های خام دامی در استان را بر عهده دارند.
به گزارش ایسنا – منطقه چهارمحال و بختیاری – عبدالمحمد نجاتی با اشاره به اهمیت سلامت فرآورده‌های خام دامی در ایام نوروز و افزایش نیاز به نظارت‌های بهداشتی، اظهار کرد: در این راستا و با هدف اطمینان از رعایت اصول بهداشتی در امر تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی 9 اکیپ ثابت و 9 اکیپ سیار نظارتی و بهداشتی شامل دامپزشکی شهرکرد و شبکه‌های دامپزشکی شهرستان‌ها در دو شیفت کاری، وظیفه نظارت را بر عهده دارند.
وی با اشاره به اینکه طرح تشدید نظارت با حضور بیش از 512 نفر از پرسنل بازرس، انجام می شود، افزود: این طرح از 25 اسفند ماه تا 14 فروردین ماه سال 97 در ایام تعطیل و غیر تعطیل و ساعات غیر اداری اقدام به نظارت و بازرسی از رستوران‌ها، مراکز عرضه گوشت قرمز، مرغ و ماهی فروشی‌ها، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، کشتارگاه‌ها و ... می‌کنند.
نجاتی از مردم در خواست کرد: گوشت سفید، قرمز و سایر فرآورده‌های خام دامی را از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و در صورتی که موارد غیر بهداشتی مشاهده کردند می‌توانند از طریق شماره‌های
8-33339007 و 1512 گزارشات خود را به دامپزشکی اعلام کرده تا اقدام لازم صورت گیرد.

انتهای پیام